Inschrijf formulier kindermoestuin 2023

door Babs

Ben je dol op tuinieren, zit je in groepen 5, 6 of 7 van de basisschool en wil jij een eigen moestuin? Zorg dan dat je erbij bent dit jaar en schrijf je in met onderstaand inschrijfformulier.

Zo werken de kindertuinen:

Na je inschrijving krijg je een echte eigen moestuin. Hiermee kan je vanaf 3 april aan de slag onder begeleiding van 2 tuinleiders. Je begint met het zaaien van tuinkers en radijs en het poten van een aardappel. Tot eind mei is er iedere week wel iets te zaaien: rucola, bietjes, wortelen, sperziebonen, stokbonen, heel veel bloemen en nog veel meer. Je mag alles wat er in je tuintje groeit aan bloemen en groenten mee naar huis nemen. Om een goede oogst te hebben en veel bloemen te kunnen plukken is het nodig dat je iedere week schoffelt, harkt, het onkruid weghaalt en water geeft als het droog en warm weer is.

Je kunt je inschrijven met onderstaand inschrijfformulier

Vul de velden in (met een * zijn verplicht) en rond je inschrijving af met de betaling van het inschrijfgeld. Dit kan alleen via Ideal. Na je inschrijving worden je gegevens bewaard totdat de kinderen zijn ingedeeld. De tuinleiders krijgen de benodigde gegevens van de kinderen in hun groep en onze social media medewerker krijgt door welke kinderen op de foto mogen. Daarna worden alle gegevens uit onze database verwijderd.

Hoe werkt inschrijven..

Zodra je betaling binnen is kom je op onze deelnemerslijst. Deze is nog geopend want is er is nog plek op de maandag, dinsdag en vrijdag (3 plaatsen) en op de leertuin. Komende week gaan we kijken of we iedereen op de gewenste plek kunnen indelen. Hoewel we proberen om iedereen een plek te geven kan het gebeuren dat we toch plekjes tekort komen of er alleen nog plek is op een andere dag. Mocht je inschrijving niet lukken dan krijg je van ons bericht en storten we je bijdrage gelijk terug. Iedereen die zich inschrijft krijgt van ons zo snel mogelijk bericht.

Iedereen heeft een plekje

Inmiddels zijn alle kinderen ingeschreven. Dit jaar heeft iedereen een eigen plek, dus moestuin gekregen. Er zijn zelfs nog tuintjes! Wil jij ook een moestuin? Meld je dan aan voor 3 april, dan gaan we van start. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar secretariaatkindertuinen@kpnmail.nl. We kijken dan of er plek voor je is in een van de groepen.

Tot op de tuin🌻

Meer Kindertuinen nieuws

2 reacties

Melissa / Elyka 11 maart 2023 - 14:54

Ik heb voor Elyka van Grondelle als tweede keus perongeluk dinsdag ipv vrijdag opgegeven…

Vrijdag lukt wel. Dinsdag niet.

Hopelijk kunnen jullie dit meenemen…

Vriendelijke groet, Melissa en Elyka

Beantwoord
Babs 5 april 2023 - 12:38

Hoi! Dit is denk ik opgelost. Fijn moestuinjaar!

Beantwoord

Laat een reactie achter