Inschrijf formulier leertuin 3e jaars 2023

door Babs

Ben je dol op tuinieren, zit je in groep 7 en heb je al eerder een moestuin bij de Kindertuinen gehad? Dan ben je klaar om nog meer te leren over moestuinieren in onze leertuin. Zorg dat je erbij bent dit jaar en schrijf je in met onderstaand inschrijfformulier.

Zo werkt de leertuin:

De leertuin is 250 m2 groot. Het is dus een héle grote moestuin. Daarom gaan we als groep op de leertuin samen aan de slag. Je krijgt geen eigen moestuin. Natuurlijk ga je ook zaaien, planten, onderhouden en oogsten. En neem je van alles mee naar huis als het klaar is om te oogsten!

Het verschil met de moestuintjes is dat je als groep onder begeleiding van de tuinleiders aan het werk bent en je ervaringen en kennis van vorige jaren op de Kindertuinen gaat gebruiken. In de leertuin staan al oude appelbomen; samen gaan we in dit nieuwe stuk tuin struiken planten zoals rode bes, kruisbes, framboos, aardbeien en bramen.

De leertuin is iedere maandagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur.

Je kunt je inschrijven met onderstaand inschrijfformulier

Vul de velden in (met een * zijn verplicht) en rond je inschrijving af met de betaling van het inschrijfgeld. Dit kan alleen via Ideal. Na je inschrijving worden je gegevens bewaard totdat de kinderen zijn ingedeeld. De tuinleiders krijgen de benodigde gegevens van de kinderen in hun groep en onze social media medewerker krijgt door welke kinderen op de foto mogen. Daarna worden alle gegevens uit onze database verwijderd.

Hoe werkt inschrijven..

Zodra je betaling binnen is kom je op onze deelnemerslijst. De inschrijving sluit zondag 12 maart om 17:00. Daarna gaan we kijken of we iedereen en plek kunnen geven in de leertuin groep. Hoewel we proberen om iedereen een plek te geven kan het gebeuren dat we toch plekjes tekort komen. Mocht je inschrijving niet lukken dan krijg je van ons bericht en storten we je bijdrage gelijk terug. Iedereen die zich inschrijft krijgt van ons zo snel mogelijk bericht.

Iedereen heeft een plekje

Inmiddels zijn alle kinderen ingeschreven. Er zijn nog plekken op de leertuin beschikbaar. Wil jij ook meedoen? Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar cpjbouman@casema.nl.

Tot op de leertuin!

Meer Kindertuinen nieuws

Laat een reactie achter