Kom naar de Pompoenenmarkt op 18 september!

door Babsb

Op zaterdag 18 september openen we van 10 -16 uur onze deuren voor iedereen met onze jaarlijkse pompoenenmarkt. Je kunt dan alle 154 kindertuinen bewonderen, informatie krijgen over het volgende seizoen รฉn je kunt biologisch geteelde pompoenen in allerlei soorten, maten en kleuren kopen. Er zijn ook andere producten uit de tuinen te koop, zoals bramenjam en courgette in zoetzuur. Tegen een kleine vergoeding kan je iets lekkers drinken (koffie/thee en limonade) en heerlijke cakes en taarten eten.

Als je honing wilt kopen kan je via de kindertuinen doorsteken naar de Bijenmarkt van de imker vereniging Bussum, die tegelijkertijd gehouden wordt. Daar zijn ook allerlei kraampjes met leuke producten.

We hopen je te zien op deze feestelijke dag🌸 tot dan!

Meer Kindertuinen nieuws

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Ok