Inschrijving Kindertuinen volgeboekt

door Babs

Na een (helaas) moeizame start vanochtend is de inschrijving voor de kindertuinen wat later gestart dan verwacht. Gelukkig is het toch mogelijk geworden om je via de website in te schrijven en dat hebben dan ook heel wat ouders van de nieuwe tuinkinderen gedaan!

Op dit moment zijn alle groepen vol met inschrijvingen. We gaan met de controle van de inschrijving aan de slag en laten iedereen zo snel mogelijk weten of en waar je bent ingedeeld. Als je per ongeluk dubbel hebt betaald storten we dat natuurlijk terug. Mochten er toch nog plekken vrijkomen dan melden we dat op de website in de komende twee weken. Houd de website dus in de gaten!

Allemaal hartelijk dank voor jullie geduld vanochtend en dank voor de overweldigende belangstelling, we gaan er weer een heerlijk moestuinseizoen van maken.

Groeten van de Kindertuinen Bussum.

Meer Kindertuinen nieuws

2 reacties

Mike Abbou 15 maart 2021 - 17:07

Graag wil ik inschrijven voor mijn zoon Mike .

Beantwoord
Babsb 23 maart 2021 - 09:49

Helaas.. alle tuintjes zijn vergeven.

Beantwoord

Laat een reactie achter