Inschrijven voor Kindertuinen 2021

door Babs

Ben je dol op tuinieren of wil je er alles van weten én zit je in groepen 5, 6 of 7 van de basisschool? Zorg dat je erbij bent komend seizoen en schrijf je in!

Dit jaar gaat de inschrijving anders dan andere jaren. Je kunt je inschrijven met onderstaand inschrijfformulier.

Hoe werkt inschrijven..

Zodra je betaling binnen is kom je op onze deelnemerslijst. Zodra alle tuinen zijn vergeven sluit de inschrijving.

Hoewel we proberen iedereen een plek te geven en aan alle wensen proberen te voldoen kan het gebeuren dat we toch plekjes tekort komen of er alleen nog plek is op een andere dag. Mocht je inschrijving niet lukken dan krijg je van ons bericht en storten we je bijdrage gelijk terug. Iedereen die zich inschrijft krijgt van ons zo snel mogelijk bericht.

Zo werken de kindertuinen:

Na je inschrijving krijg je een echte eigen moestuin. Hiermee kan je vanaf 29 maart aan de slag onder begeleiding van 2 tuinleiders. Je begint met het zaaien van tuinkers en radijs en het poten van een aardappel. Tot eind mei is er iedere week wel iets te zaaien: rucola, bietjes, wortelen, sperziebonen, stokbonen, heel veel bloemen en nog veel meer. Je mag alles wat er in je tuintje groeit aan bloemen en groenten mee naar huis nemen. Om een goede oogst te hebben en veel bloemen te kunnen plukken is het nodig dat je iedere week schoffelt, harkt, het onkruid weghaalt en water geeft als het droog en warm weer is.

Als je zo’n tuintje wil hebben (van 29 maart tot half september) kan je kiezen uit een groep op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. Iedere groep begint om 4 uur en om 5 uur ben je klaar. Omdat de bloemen en planten geen vakantie houden, groeien ze in jouw zomervakantie gewoon door. Dat is meestal ook de tijd waarin je het meeste kan oogsten en plukken in je tuin. Dus als je kan, kom dan ook in de vakantieperiode.

Je kunt je inschrijven met onderstaand inschrijfformulier

Vul de velden in (met een * zijn verplicht) en rond je inschrijving af met de betaling van het inschrijfgeld. Dit kan alleen via Ideal. Na je inschrijving worden je gegevens bewaard totdat de kinderen zijn ingedeeld. De tuinleiders krijgen de benodigde gegevens van de kinderen in hun groep en onze social media medewerker krijgt door welke kinderen op de foto mogen. Daarna worden alle gegevens uit onze database verwijderd.

Inmiddels zijn alle tuinen vergeven… Inschrijven is niet meer mogelijk. Mochten er toch nog tuinen vrijkomen dan laten we dat in de komende twee weken via de website weten.

Meer Kindertuinen nieuws

1 reactie

Babsb 13 maart 2021 - 13:30

Dag Stephanie, alle plekken zijn vergeven helaas. Je kunt je aanmelden op de wachtlijst voor het geval dat er toch een plekje vrijkomt. Je kunt je hiervoor aanmelden bij leadegraaf@kpnplanet.nl. Vr. grt, Kindertuinen Bussum.

Beantwoord

Laat een reactie achter