Kindertuinen Bussum weer open!

Er wordt weer volop getuinierd!

door Babs

Wat heeft het lang geduurd en wat moesten we allemaal lang wachten! Gelukkig zijn de tijden en regels veranderd. Dus zijn de kindertuinen vanaf 25 mei weer open gegaan voor alle kinderen.

Niet alleen de kinderen vonden dat geweldig, alle tuinleiders en vrijwilligers die de tuinen zo mooi onderhouden ook! Hoewel het meeste al in het zaai seizoen (april/mei) moest worden gezaaid konden de kinderen ook zelf nog wat zaaien. Zo moesten de boontjes worden gelegd en is er tuinkers of kervel gezaaid.

De pluk sla mocht al meteen mee naar huis, net als bij sommige tuinen de spinazie. Inmiddels groeit het onkruid ook volop, dus naast zaaien en oogsten moet er ook worden gewied en schoongemaakt. Kortom; gelukkig hebben we toch nog een kindertuin seizoen en daar zijn we superblij mee!

Groetjes van alle vrijwilligers van de Kindertuinen!

Meer Kindertuinen nieuws

Laat een reactie achter