Volg moestuinles op facebook of instagram!

door Babs

Het is superjammer, maar jullie kunnen jammer genoeg nog niet zelf tuinieren op je eigen kindertuintje. Alleen … de natuur wacht helaas niet, die groeit en bloeit gewoon verder.

Dus zijn de tuinleiders voor jullie alvast begonnen met het eerste zaai-en pootwerk. Hiervoor werken ze met een echte zaaikalender die de tuinleiders vertelt wanneer wat de grond in moet. Zo worden in april aardappels gepoot en wordt er onder andere spinazie gezaaid.

Het leuke is, dat je de tuinleiders (@kindertuinenbussum) kunt volgen op Instagram of Facebook. Tuinleiders leggen daar in een kort filmpje uit wat er op de kindertuinen wordt gepoot of gezaaid en hoe dat moet. Zo kan je toch een beetje volgen wat er gebeurd op je tuintje en leer je ook hoe het moet voor de volgende keer! Je kunt op onderstaande foto’s klikken om de eerste lessen te zien>>>>

Leuk als we jullie terugzien op Instagram of Facebook. We hopen dat jullie de lessen leuk vinden.

Groetjes van de tuinleiders!

Meer Kindertuinen nieuws

Laat een reactie achter