De kindertuinen in tijden van Corona

door Babs

Beste ouders, verzorgers, lieve tuinmeisjes en tuinjongens,

Jullie hadden je er vast op verheugd: tuinieren in je ‘eigen tuintje’ bij de Kindertuinen Bussum. Nou, wij, de vrijwilligers van de Kindertuinen stonden ook te popelen om weer te beginnen. Toen kwam het Corona-virus en was alles ineens anders. Veel mensen ziek, in ziekenhuizen wordt met man en macht gewerkt om alle zieke en heel zieke mensen op te vangen. Op het nieuws gaat het over Corona, Corona en Corona.

Het enige dat wij kunnen doen, is voorkomen, dat nog meer mensen ziek worden. Dat betekent 1,5 meter afstand houden, handen wassen en zo min mogelijk op visite, ook op de Kindertuinen. Helaas betekent dit, dat de Kindertuinen pas weer open kunnen voor jullie zodra dat mag van de overheid. Dat is in ieder geval tot 28 april, maar zou zomaar veel langer kunnen worden.

We vinden het superjammer maar het is helaas niet anders. Alle tuinleiders zijn wel hard in jullie tuinen bezig met onderhouden en inzaaien zodat alle tuintjes mooi blijven groeien en bloeien. Zij zorgen er samen voor dat jullie tuintje er mooi bijstaat als jullie komen. We kijken er naar uit!

Kindertuinen zonder kinderen..

Namens alle vrijwilligers, het bestuur en alle tuinleiders hopelijk tot gauw!

Meer Kindertuinen nieuws

Laat een reactie achter