Eeuwfeest kindertuinen Bussum 2019

Kom naar de Pompoenendag en eeuwfeest

door Babs

Zaterdag 21 september van 10 – 16 uur

Dit jaar sluiten we het seizoen weer af met onze pompoenen dag. Iedereen is welkom! Kom zaterdag 21 september ook om de tuinen te bewonderen, wat lekkers te drinken of eten en koop een zelf geteelde biologische pompoen! 🎃

Er zullen extra activiteiten worden georganiseerd om ons 100 jarig bestaan te vieren! Er zijn ook andere producten uit de tuinen te koop, zoals bramen jam en courgette in zoetzuur. Voor de inwendige mens is er koffie/thee en limonade en natuurlijk de heerlijke cakes, taarten en courgettesoep.
Als je honing wilt kopen kan je binnendoor naar de Bijenmarkt die tegelijkertijd gehouden wordt. Daar zijn ook allerlei kraampjes met leuke producten.

We hopen je te zien op deze feestelijke dag!!

Meer Kindertuinen nieuws

Laat een reactie achter