Heerlijk fris. bijvoorbeeld voor bij de BBQ, Iets te fris?… Schep er een lepel goede vloeibare honing door
Ingrediënten:
– grote bos radijsjes uit de kindertuin.
-Ongeveer een halve theelepel Citroenrasp (alleen het geel van de schil en niet het witte)
– 1 eetlepel citroensap
– één grote hand gepelde pistache noten.
– 3 grote munt blaadjes, gehakt of in kleine reepjes gesneden.
– een snuf zout
– olijfolie
1 Meng de radijspartjes, citroenrasp, citroensap en zout in een kom en laat een half uur met rust.
2 Rooster de nootjes in een kleine koekenpan tot ze licht gekleurd zijn. Doe ze op een bord en laat afkoelen.
3 Schudt de geroosterde pistachenootjes, munt en olijfolie door de radijsjes.
(Als er erg veel vocht uit de radijsjes is gekomen, even afgieten)
Aangepast uit het recept van Elise Bauer van Simply Recipes www.simplyrecipes.com